Meer resultaten voor presentatie maken

   
 
 
 
presentatie maken
 
Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie PowerPoint.
Selecteer een thema. Klik op Maken of selecteer een kleurvariatie en klik op Maken. Zie: Kleuren en ontwerpen op mijn dia's' toepassen thema. Een nieuwe dia invoegen. Ga naar het tabblad Start, klik op de onderste helft van Nieuwe dia en selecteer een dia-indeling. Zie: Dia's' toevoegen, opnieuw ordenen en verwijderen. De presentatie opslaan.
Presentatie-training: Een Presentatie Maken.
U krijgt uit eerste hand mee hoe we op een hele eigentijdse manier een presentatie maken. Een bijkomend voordeel van deze werkwijze is dan ook dat u niet alleen een nieuwe presentatie krijgt, maar uw volledige kijk op presenteren zal veranderen!
Cursus Prezi presentatie maken in 5 minuten YouTube.
Prezi 2015 NEW Full Tutorial Duration: 2338. Technology for Teachers and Students 431091, views. Prezi Presentatie Leren Maken Deel 2 Duration: 1210. ComputerAvonturen 11821, views. Zoom with Prezi! PreziTutorials 287247, views. Voorbeeld Prezi presentatie Presentatie laten maken Duration: 209. PreziAll 848 views.
Sales Presentatie Verbeteren interactief presenteren de Presentatie Architect.
Professionele Powerpoint Presentatie. PowerPoint Training, Workshop of Cursus en dan echt goed. Tips voorbereiden presentatie. Klaar voor de volgende stap? Wil je ook echte stappen zetten met je presentaties, neem dan vandaag nog contact op. Wij zijn er om je te helpen en maken graag kennis we delen onze kennis ook.
Webwijzer.nl Presentaties maken.
Er is meer dan PowerPoint: met deze online tools kun je ook een uitstekende presentatie maken. Sommige presentatieprogramma's' lijken sterk op PowerPoint, anderen zijn bijvoorbeeld meer gericht op design. Kijk voor online foto presentaties op: Slideshow maken. Wat is een goede presentatie?
Ik zorg er wel voor PowerPoint-presentatie maken.
De toehoorders hebben een houvast en kunnen hun aandacht bij het verhaal houden omdat ze geen aantekeningen hoeven te maken. 24 Sluit de presentatie af door het publiek te bedanken voor de aandacht en het de gelegenheid te geven tot het stellen van vragen.
Een basispresentatie maken in PowerPoint PowerPoint.
Als u wilt een nieuwe presentatie maken die is gebaseerd op de sjabloon lege presentatie, klikt u op de Microsoft Office-knop klikt u op Nieuw, klikt u op leeg en recente onder sjablonen en dubbelklik vervolgens op Lege presentatie onder leeg en recente.
Google Presentaties: maak en bewerk presentaties online, helemaal gratis.
Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van dezelfde presentatie te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Werkt met PowerPoint. Je kunt Microsoft PowerPoint-bestanden openen, bewerken en opslaan met de Chrome-extensie of de app. Je kunt PowerPoint-bestanden converteren naar Google-presentaties en omgekeerd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over bestandsindelingen. Niet configureren, maar presenteren.

Contacteer ons