Zoeken naar powerpoint maken

   
 
 
 
powerpoint maken
 
Een basispresentatie maken in PowerPoint PowerPoint.
Een basispresentatie maken in PowerPoint. Van toepassing op PowerPoint 2010 PowerPoint 2007 Meer. Belangrijk Dit artikel is automatisch vertaald bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. PowerPoint gebruiken om te snel en gemakkelijk een eenvoudige presentatie maken. PowerPoint biedt ook veel meer mogelijkheden waarmee u kunt verscherpen en verfraaien van uw werk. Opmerking Zie Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie voor meer informatie over PowerPoint 2016 of PowerPoint 2013.
DocSys.Impress Presentaties maken PowerPoint en meer.
Over B-ware Business Software. U bent hier Home / Modules / Presentaties PowerPoint. Maak eenvoudig presentaties in huisstijl. DocSys.Impress zorgt dat mensen eenvoudig Microsoft Office PowerPoint en OpenOffice.org Impress-presentaties maken. DocSys.Impress zorgt dat iedere presentatie die gemaakt wordt voldoet aan de huisstijlrichtlijnen. Mensen kiezen eenvoudig uit een aantal dia-opmaken en bouwen zo snel een prachtige presentatie. In de vertrouwde Windows look feel wordt extra functionaliteit toegevoegd waardoor mensen makkelijker kunnen werken minder fouten maken en tijd besparen. Beeldmateriaal tabellen en grafieken kunnen eenvoudig in huisstijl in presentaties worden verwerkt met handige uitbreidingen. Switch eenvoudig van huisstijl terwijl de content behouden blijft.
Microsoft PowerPoint Online Samenwerken aan PowerPoint-presentaties.
PowerPoint voor uw apparaat downloaden.
PCLeek PowerPoint Hoe een gedeelte van een afbeelding aanklikbaar maken?
Soms kan het gebeuren dat u tijdens het maken van een presentatie een deel van een afbeelding aanklikbaar wil maken. Vraag luidt dan ook hoe doet u dat met PowerPoint? Dat het aanklikbaar maken van delen van een afbeelding of foto diverse voordelen biedt zullen kenners ongetwijfeld beamen. Door een foto of afbeelding te verdelen en elk deel aanklikbaar te maken kan u bijvoorbeeld onder elk deel een nieuwe presentatie of dia verbergen. We geven een voorbeeld. U moet bijvoorbeeld een presentatie maken over enkele Europese landen. Nu kan u uw presentatie beginnen met een soort menu waarin gebruikers kunnen klikken op het land waarvan ze de onderliggende presentatie of dia's willen zien.
SeniorenNet.nl de startpagina voor Nederlandse senioren de actieve 50-plussers. Untitled Document.
Waar vandaan Computertips Fotoalbum maken in PowerPoint 2003. Fotoalbum maken in PowerPoint 2003. Wist u dat u een schitterend fotoalbum van uw digitale opnamen kunt maken in PowerPoint? Een speciaal dialoogvenster helpt u bij het samenstellen van het album. Daarbij is het mogelijk alleen de foto's te laten zien of ook teksten toe te voegen. Natuurlijk kunt u het fotoalbum opmaken met n van de schitterende ontwerpsjablonen van PowerPoint. De echte liefhebber stelt liever zijn eigen achtergrond samen. Bedenk ook dat elke dia kan worden voorzien van gesproken commentaar. Daarvoor hebt u alleen maar een geluidskaart speakers en een microfoon nodig.
Praktische opdracht Powerpointpresentatie.
Het gaat hierbij alleen om het maken van de sheets je hoeft de presentatie niet echt te houden. Je maakt de sheets wel zodanig dat er een presentatie mee gegeven zou kunnen worden. Je doet deze opdracht alleen. Je kiest een onderwerp uit de onderwerplijst op de website. Elk onderwerp mag maar door 1 iemand gekozen worden. Je gaat op internet op zoek naar informatie over dat onderwerp. Zorg dat je presentatie aan de onderstaande eisen voldoet! Eisen aan de presentatie. Er moet een duidelijke opbouw zijn. Gebruik korte zinnen en trefwoorden. Niet teveel tekst op 1 dia. Vertel dingen in je eigen woorden dus niet letterlijk knippen en plakken van internet. Haal informatie van verschillende internet bronnen dus niet alles van 1 website.
Een Powerpoint presentatie maken wikiHow.
Heb je PowerPoint niet tot je beschikking dan kun je het uitstekende OpenOffice.org Suite gratis downloaden presentaties maken en deze opslaan als PowerPoint bestand. Bijna elk soort bestand kun je invoegen in een presentatie zelfs macro's om PowerPoint presentaties interactief te maken. Gebruik niet teveel special effects omdat dit onprofessioneel overkomt storend is en afleidt van de boodschap. Onthoud dat hoe meer objecten je invoegt in PowerPoint hoe groter het bestand wordt. Gebruik niet teveel tekst in een sjabloon. Anders wordt het veel te druk en kan het publiek zich moeilijker focussen op wat je wilt overbrengen.
Grafische Communicatie Tabellen in Powerpoint.
Door gebruik te maken van Word heeft PowerPoint wat betreft de tabellen alle creatieve mogelijkheden voor het bewerken van de tekst en het formaat die ook in Word aanwezig zijn. Je kunt in PowerPoint zelfs gebruik maken van alle menu's en tools zonder PowerPoint te verlaten. Om een tabel in een PowerPoint presentatie te maken kun je een nieuwe slide maken of de tabel aan een bestaande slide toevoegen. We zullen eerst een nieuwe slide maken. Klik op de New Slide button op de toolbar. Dubbelklik daarna op de Table AutoLayout in het New Slide dialoogvenster. Dubbelklik vervolgens op de tabel-icoon om het Insert Word Table dialoogvenster op het scherm te krijgen alwaar je het aantal kolommen en rijen kunt bepalen. Klik vervolgens op OK om de tabel te creeren.

Contacteer ons