Meer resultaten voor opleidingen

   
 
 
 
opleidingen
 
Opleidingen Variva Opleidingen.
Ondersteunen bij Remedial Teaching 2. PREVIOUS PLAYBACK STOP PLAY NEXT. Variva Opleidingen biedt diverse opleidingen aan voor personen werkzaam in het onderwijs of zij die in het onderwijs willen gaan werken. Wij zijn een kleine school maar zijn groot geworden door het opleiden van onderwijsassistenten. Inmiddels zijn wij voor volwassenen die willen werken in een school de grootste en beste deeltijdopleider voor het beroep! Opleiding Kinderopvang verkort/deeltijd MBO niveau 3 Erkend door het Ministerie OCW crebo 25486. De sector kinderopvang is een grote sector die ook veel mogelijkheden en kansen biedt als je graag voor kinderen werkt.
Opleidingen CZO.
/ Home / Opleidingen. Hier vindt u per opleiding de opleidingseisen van de CZO opleidingen zoals deze per 1 september 2016 gelden. Duale MBRT Radiodiagnostisch Laborant. Duale MBRT Radiotherapeutisch Laborant.
Opleidingen Accare.
Home Child Study Center. Accare investeert op alle niveaus in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Behalve door supervisie en training op de werkvloer gebeurt dat ook door de geaccrediteerde opleidingen voor hulpverleners die Accare Opleidingen jaarlijks organiseert. Daarnaast worden opleidingen of andere vormen van bij en nascholing zoals referaten workshops en voorlichting georganiseerd voor externe relaties zoals hulpverleners in de eerste lijn jeugdzorg en onderwijs basis en voortgezet onderwijs ROCs hogescholen en universiteiten. Veel van onze opleidingen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden.
Opleidingen.
Communicatieve vaardigheden 18 Toezicht en handhaving BOA 46 Zeden huiselijk geweld Fraude 20 Opsporing 30 Welzijn en preventie 14 Vakspecifiek 34 Leiderschap en management 3 Rechts en wetskennis 27 Leerplicht en jeugd 14. Al onze opleidingen zijn incompany mogelijk. De open opleidingen geven wij in ons opleidingsinstituut in Vaassen of op één van de andere locaties in Nederland. Staat uw opleiding er niet tussen? Neem contact op voor een opleiding op maat! 1 2 3 4 5 6 volgende. Alerter aan het werk voor BOA's en toezichthouders. Bestuurlijk handhaven voor HTV-docenten. Bewust omgaan met social media voor BOA's. BOA Basisbekwaamheid Domein I II III V en VI e-learning. BOA Basisbekwaamheid Domein I II V en VI. BOA Basisbekwaamheid Domein III. BOA Basisbekwaamheid Gespreks en benaderingstechnieken.
Opleidingen.
U bent hier Home Opleiding. Om carrière te maken en een hogere functie te krijgen heb je minimaal een hbo-diploma nodig. Maar ook met een mbo-diploma en veel werkervaring kun je hogerop komen. Oriënteer je op de vele mogelijkheden binnen mbo hbo en wetenschappelijk onderwijs met de inhoudelijke opleidingsbeschrijvingen van Carrièretijger.
Opleidingen.
RB Opleidingen.
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 900 tot 1700 uur en vrijdag van 900 tot 1600 uur. Of stuur een e-mail naar info@rb.nl. Tel 0345 54 70 00. Tel 0345 54 70 30.
Opleidingen Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Naast of na een actieve carrière als sporter zijn er binnen de KNWU allerlei kaderfuncties waarin men veel kan betekenen voor de wielersport. De kennis en eigen ervaring als renners/rensters komt hier zeker bij van pas. Op deze site en in de opleidingsfolder vind je alle informatie over de te volgen cursussen en opleidingen. Enkele cursussen en applicaties kunnen op aanvraag worden gegeven.

Contacteer ons