Resultaten voor opleidingen

   
 
 
 
opleidingen
 
Opleidingen Bijscholingen KNSB.
Bijscholing KNSB Meerjarenopleidingsplan 15 dagen geleden. Theo Fledderus langer bij KNSB 33 dagen geleden. Inline-skateleider niveau 2 opleiding Zeist 44 dagen geleden. Eerste marathon op natuurijs vanavond in Haaksbergen 78 dagen geleden. Interesse in een opleiding?
Opleidingen Accare.
Home Child Study Center. Accare investeert op alle niveaus in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. Behalve door supervisie en training op de werkvloer gebeurt dat ook door de geaccrediteerde opleidingen voor hulpverleners die Accare Opleidingen jaarlijks organiseert. Daarnaast worden opleidingen of andere vormen van bij en nascholing zoals referaten workshops en voorlichting georganiseerd voor externe relaties zoals hulpverleners in de eerste lijn jeugdzorg en onderwijs basis en voortgezet onderwijs ROCs hogescholen en universiteiten. Veel van onze opleidingen kunnen desgewenst op maat gemaakt worden.
Opleidingen.
Communicatieve vaardigheden 18 Toezicht en handhaving BOA 46 Zeden huiselijk geweld Fraude 20 Opsporing 30 Welzijn en preventie 14 Vakspecifiek 34 Leiderschap en management 3 Rechts en wetskennis 27 Leerplicht en jeugd 14. Al onze opleidingen zijn incompany mogelijk. De open opleidingen geven wij in ons opleidingsinstituut in Vaassen of op één van de andere locaties in Nederland. Staat uw opleiding er niet tussen? Neem contact op voor een opleiding op maat! 1 2 3 4 5 6 volgende. Alerter aan het werk voor BOA's en toezichthouders. Bestuurlijk handhaven voor HTV-docenten. Bewust omgaan met social media voor BOA's. BOA Basisbekwaamheid Domein I II III V en VI e-learning. BOA Basisbekwaamheid Domein I II V en VI. BOA Basisbekwaamheid Domein III. BOA Basisbekwaamheid Gespreks en benaderingstechnieken.
Masteropleidingen WUR.
Bekijk hier de lijst met masteropleidingen en krijg meer te weten over de inhoud van de programma's. Klik op de links voor meer info over de opleidingen toelatingseisen studentverhalen en carrièremogelijkheden. De Keuzegids Masters 2017 geeft aan 23 van de 27 Wageningse masteropleidingen het predicaat Topopleiding. Lijst van masteropleidingen A-Z. Aquaculture and Marine Resource Management. Development and Rural Innovation. Forest and Nature Conservation. Geographical Information Management and Applications.
OVD Opleidingen Retail Opleidingen.
U zoekt opleidingen of lesmateriaal. Bij OVD Groep bent u voor beide aan het goede adres.
Tergooi Overzicht opleidingen.
Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken die in ieder opzicht zinvolle doordachte en duurzame zorg bieden. Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.
RB Opleidingen.
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 900 tot 1700 uur en vrijdag van 900 tot 1600 uur. Of stuur een e-mail naar info@rb.nl. Tel 0345 54 70 00. Tel 0345 54 70 30.
Opleidingen Paracentrum Texel.
De Total Jump Experience is voornamelijk gericht op het leren vliegen aan de parachute maar geeft ook een voorproefje van het vrije vallen. De AFF cursus is bedoeld om volledig zelfstandig een vrije val te leren maken. Onder begeleiding van twee instructeurs die met je mee het vliegtuig uitspringen maak je al gelijk je eerst sprong vanaf 4km hoogte. Een geweldige manier om kennis te maken met parachutespringen. Na een grondopleiding van een dag maak je een zelfstandige parachutesprong.

Contacteer ons