Zoeken naar excel cursus

   
 
 
 
excel cursus
 
Cursus Excel X-Cel.
X-Cel biedt een ééndaagse Excel cursus waar iedereen werkzaam op het gebied van Accounting, Reporting of Control dagelijks voordeel uit zal halen. Het blijkt namelijk dat de Excel kennis van financiële experts vaak tekortschiet om een effectief en efficiënt overzicht in Excel op te stellen bijvoorbeeld een jaarrekening, kostenoverzicht, omzetrapportage of journaalpost ondanks het huidige Excel cursusaanbod.
Tijd besparen met een cursus Excel?
Wilt u ook gebruik kunnen maken van alle nieuwe functies en mogelijkheden in Excel? Schrijf u dan in voor een cursus Excel voor Excel 2010, Excel 2007 of Excel 2003, en start vandaag nog met tijd besparen! Excel is het meest gebuikte spreadsheetprogramma.
Cursus Excel.
Heb je interesse? Stuur een mailtje met je gegevens naar activiteiten@debhw.nl. Bij voldoende animo zullen we weer een curus Excel plannen! Zet ook in je mailtje of je interesse hebt voor de cursus Excel voor starters of juist voor gevorderden.
Computercursus, Word of Excel Cursus vergelijken Studie24.nl.
Home / Computercursus, Excel cursus of Microsoft Word, Office of andere thuisstudies. Computercursus, Excel cursus of Microsoft Word, Office of andere thuisstudies. Er zijn vele HBO en MBO thuisopleidingen waarmee je alles kunt leren over bepaalde programmeer talen, of een expert in websites maken kunt worden, echter zijn er ook een heleboel cursussen waarmee je de basis van een computer kunt leren.
Gratis cursus Excel Basis.
De Learnit cursussen wordt gegeven volgens de open leervorm, wat inhoudt dat u op uw eigen niveau en snelheid werkt, en aan de slag kunt gaan met uw eigen project of praktijkvoorbeelden. Wacht niet tot uw Excel kennis is weggezakt, schrijf u vandaag nog in voor de cursus Excel 2013!
Online Microsoft Excel Cursus Inclusief examen en certificaat Koopjedeal.nl.
Voor wie is de Excel cursus bestemd? De cursus Excel is bestemd voor iedereen die een goede kennis van Excel wil hebben. De cursus houdt rekening met personen die nog geen ervaring hebben met Excel. De cursus is voor iedereen toegankelijk en op eigen tempo te volgen.
Vind 190 Microsoft Excel Cursussen / Trainingen met reviews op Springest.
Onderwerpen als VBA scripting en macro's' vindt u ook vaak in een excel cursus terug, dit is vooral te vinden in onze speciale Excel VBA trainingen categorie. Voor zowel beginners als gevorderden hebben we een speciale categorie met meer dan 180 Excel cursussen.
Excel cursus WAAG ICT Advies Opleiding.
Power Point cursus. ü Werkmap en bladen. ü Werken met cellen. ü Formules invoeren. ü Kopiëren en plakken. ü Werken met de vulgreep. ü Opmaken van cellen. ü Werken met functies. ü Sorteren en filteren. ü Absolute en relatieve celverwijzing. ü Beveiliging van een werkmap. Module Excel Gevorderd.

Contacteer ons