Zoeken naar cursus powerpoint

   
 
 
 
cursus powerpoint
 
PowerPoint training en workshop voor professionals PPT Academy.
Neem vooral je eigen presentatie of slides mee om te verbeteren. Snel en handig werken met PowerPoint. Tijdens de cursus / workshop ligt de nadruk op het slimmer en sneller werken met PowerPoint. Wij leren je sneltoetsen en handigheidjes in combinatie met het maken van aantrekkelijke slides. Je werkt niet vanuit het boekje maar vanuit de praktijk. Vol PPT tips tricks en ruimte voor praktische vragen en ervaringen. Als docente communicatie zie ik veel standaard en tenenkrommende PPTs voorbij komen. Het was zeer inspirerend om een dagdeel door Sander getraind te worden. Wat is hij creatief! Op aansprekende wijze heeft hij mij in korte tijd veel geleerd op het gebied van PowerPoint.
Cursus Powerpoint Studiecentrum Amersfoort.
Ms-PowerPoint is een grafisch presentatieprogramma. Met dit programma zet u presentaties in elkaar voor persoonlijke of professionele. doeleinden om deze daarna op een overzichtelijke manier te presenteren. Inhoud De volgende onderwerpen worden behandeld. het maken en bewerken van presentaties. speciale effecten creƫren met WordArt. de opmaak van dias instellen. organigrammen in dias invoegen. 10 lessen van 2 uur. Ms-Windows in combinatie met Ms-Word of Ms-Excel. na telefonisch overleg is direct starten mogelijk.
Cursus Powerpoint Amsterdam.
U leert dit op zeer prettige wijze met behulp van allerlei multimedia-mogelijkheden als geluid en afbeeldingen en allerlei tekenvormen en Tekstopmaak. 10 lessen van 2 uur. 13 lessen van 2 uur. De opleiding is bedoeld voor personen die presentaties moeten verzorgen of geven. Kennis van Windows of een ander toepassingspakket als Word of Excel is een vereiste. Een professionele dia-serie maken met allerlei toepassingen.
Cursus Powerpoint deel 1 introduktie YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Cursus Powerpoint deel 1 introduktie. Subscribe Subscribed Unsubscribe 156 156. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Powerpoint Training Volgen! Top Microsoft Office Cursus Decisco.
Toren Kopenhagen 4e etage. Met PowerPoint kunt u perfecte presentaties maken voor uw bedrijf of als aanvullende informatie tijdens een lezing. Effecten in de diavoorstelling. Geluid en film toevoegen. Voettekst en dianummer invoegen. Dias exporteren naar Word.
Cursus PowerPoint leer de mooiste presentaties maken LOI.
Zon presentatie waarmee je de aandacht van je toeschouwers moeiteloos vasthoudt? Kies dan voor de cursus PowerPoint en leer alle mogelijkheden van PowerPoint kennen. De PowerPoint cursus van de LOI gaat onder meer in op het toevoegen van filmpjes aan een presentatie en leert je hoe je kunt werken met themas. Tijdens de LOI-cursus PowerPoint doe je niet alleen de juiste kennis op je brengt je kennis ook meteen in de praktijk! Tijdens de cursus maak je opdrachten die je opstuurt naar je docent. Binnen enkele dagen krijg je bruikbare feedback waarmee je verder kunt. Zo heb je het maken van een professionele presentatie zo onder de knie!
Cursus Powerpoint Kruiswerk Achterhoek.
Cursus Blijf fit als mantelzorger. Met Powerpoint leert u professionele presentaties maken. U kunt meerdere dia's vullen met tekst foto's en video's. Is het u al eens overkomen? U wilde een mooie presentatie maken maar het lukte u maar niet een mooi sjabloon te maken en het juiste geluidsfragment of filmpje toe te voegen? Deze momenten zijn verleden tijd na het volgen van de cursus Powerpoint 2010. U leert op een eenvoudige manier professionele en creatieve presentaties maken met Powerpoint en hoeft zich nooit meer te schamen voor de presentatie die u geeft.
Met Microsoft PowerPoint werken leer je bij het NTI.
Deze boeken zijn zodanig geschreven dat je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Een begeleidende cd-rom helpt je bij het maken van je opdrachten bij de cursus PowerPoint 2007 en de cursus PowerPoint 2010. Door de opzet van je cursus merk je al gauw dat je continu zelf aan het werk en dus aan het leren bent. Geen lange stukken tekst maar direct zelf aan de slag met PowerPoint! Heb ik een vooropleiding nodig? Om de cursus PowerPoint te volgen heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus. Systeemeisen voor de cursus PowerPoint.

Contacteer ons