Resultaten voor computercursus

   
 
 
 
computercursus
 
Computer cursus voor Senioren. Compu Act Opleidingen.
Volg de Compu Act computer cursussen voor Windows Internet ampamp Email Word en meer! Meldt u nu aan voor een computer cursus en ontvang een gratis proefles!
Leercentra computercursus volgen SeniorWeb.
De Leercentra bieden kleinschalige en betaalbare cursussen en workshops. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. Volg een computercursus bij SeniorWeb!
De Vredehorst.
Een SeniorWeb Leercentrum maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken door cursussen workshops of inloopspreekuren.
Computercursus Website van Bibliotheken Drenthe.
Wil je graag vertrouwd raken met de computer? Of wil je beter overweg kunnen met specifieke computerprogramma's zoals Excel? Dan kun je in de cursuswijzer de cursus vinden die jou hierbij kan helpen. Voor jong en oud worden er allerlei korte maar ook lange intensieve cursussen georganiseerd door organisaties in Drenthe. De cursuswijzer biedt een overzicht van computercursussen die in Drenthe worden aangeboden. De kosten lestijden en gegevens van de organisatie worden weergegeven bij elke cursus waardoor je makkelijk en snel de computercursus vindt die voor jou geschikt is.
Op computercursus bij Herman Hiddinga.
072 540 40 70. mobiel 06 21 531 158 ma vr van 9 18 uur. U kan voor u een computercursus op maat verzorgen op uw adres of op mijn adres in Heerhugowaard. In overleg bepalen we de inhoud van de cursus maar u bepaalt het tempo. U kunt in de les uw eigen laptop gebruiken. Als u die niet heeft gebruiken we een computer of laptop op mijn adres met Windows 7 of Windows 10. Daarnaast geef ik cursussen in opdracht van diverse organisaties op diverse locaties. Meestal zijn er tussen de 8 en 12 deelnemers per groep. Een eigen laptop gebruiken is meestal niet mogelijk.
SeniorWeb afd. Nijkerk Computercursussen PCOB christelijke ouderenorganisatie.
Computercursus Bergen op Zoom.
Van de Lindeloof ICT Media. 4751 RR Oud Gastel. Bezoek mij op Facebook. Computercursus Bergen op Zoom. Wanneer u een thuis een computer heeft staan maar hier eigenlijk maar weinig gebruik van maakt omdat u er niet goed mee overweg kunt of u zou graag wat meer kennis opdoen op het gebied van programmas zoals Microsoft Excel en Microsoft Word dan kunt u bij ons terecht voor persoonlijke ondersteuning. Van de Lindeloof ICT Media is gevestigd in Oud Gastel waardoor het ook voor cursisten uit Bergen op Zoom makkelijk te bereiken is.
Cursusaanbod computercursus volgen SeniorWeb.
Met de online computercursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo waar en wanneer u wilt. Volg een computercursus bekijk het aanbod op onze site!

Contacteer ons