Op zoek naar Cursus?

   
 
 
 
Cursus
 
Cursussen Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Vanaf september start ons nieuwe cursusseizoen! Hiernaast vind je een overzicht van alle categorieën met de cursussen die zullen starten. Zit jouw favoriete cursus erbij? Schrijf je dan snel in! Klik op de brochure voor het complete cursusoverzicht in één oogopslag! Kun jij alleen op een bepaalde dag een cursus volgen? Via onderstaande link vind je een overzicht van de cursussen per dag. Overzicht van startende cursussen per dag. Heb je vragen over cursussen of inschrijven?
Cursus Once in a lifetime.
Eigentijds humanisme Geschiedenis Human magazine Onze thema's Meer weten? Cursus Once in a lifetime. We leven maar één keer. Ons bestaan en dat van de mensen om ons heen is tijdelijk eenmalig uniek en onomkeerbaar. Ook al proberen we de regie over leven en dood in handen te houden op vergankelijkheid hebben we geen invloed. Maar is dat erg en hoe kun je nadenken over de tijd die rest? Vergankelijkheid staat in deze cursus centraal. Met lichtvoetige diepgang treden we het thema tegemoet. Vergankelijkheid gaat namelijk niet alleen over eindigheid verval dood en verlies maar ook over een doorlopend proces van verandering en vernieuwing.
Cursus Nederlands Taleninstituut Regina Coeli.
Werken bij Regina Coeli. Op hoog niveau Nederlands leren. Wilt u goed Nederlands leren spreken? Dan is Language Institute Regina Coeli the place to be. Bij Regina Coeli leert u in korte tijd beter communiceren in het Nederlands. Of u nu een beginner bent en de basis van het Nederlands wilt leren of het Nederlands al redelijk of op hoog niveau beheerst en overtuigender wilt overkomen. Ons team van taaltrainers stelt graag een taaltraining op maat voor u samen waarmee u Nederlands kunt leren op uw niveau en op een manier die bij u past.
Cursussen EpidM.
Voor meer algemene informatie over onze cursussen klikt u hier. Hieronder vindt u een overzicht van alle cursussen van EpidM. Klik op een cursus voor een uitgebreide omschrijvning. Epidemiologisch onderzoek opzet en interpretatie. Principes van epidemiologische data-analyse. Klinimetrie het ontwikkelen en evalueren van meetinstrumenten. Praktische epidemiologie opzetten van een onderzoek. Systematische reviews en meta-analyse. Doelmatigheidsonderzoek methoden en principes. Kwalitatief onderzoek in de praktijk van de gezondheidszorg. Missing data consequences and solutions.
Cursus bij NTI De leukste en voordeligste cursussen!
Op zoek naar een leuke vrijetijdscursus of wil je van je hobby je beroep maken? Kies een NTI-cursus in jouw interessegebied en volg een gratis proefles!
Volg een cursus bij Infine Software Infine Software.
Hieronder vindt u de geplande cursussen voor de komende periode. Alle cursussen worden gegeven in ons kantoor in Zeewolde. U kunt zich aanmelden voor de betreffende cursus door op Aanmelden te klikken. De genoemde kosten zijn per persoon exclusief BTW en inclusief lunch c.q. U krijgt een bevestiging toegestuurd. Vóór de geplande cursusdatum sturen we u een factuur. Na betaling daarvan bent u definitief ingeschreven. Bij onvoldoende inschrijvingen voor een geplande cursus kan deze door Infine Software worden geannuleerd. Met de al ingeschreven deelnemers wordt een vervangende datum gepland.
Over de cursus Evangelische Hogeschool.
De EH biedt cursussen aan die mensen helpen zich te ontplooien en te ontwikkelen op de manier die het beste bij hen past. Zodat hij de mens wordt die hij bedoeld is te zijn. De EH heeft jarenlang ervaring met een bijzonder onderwijsprogramma én met persoonlijke begeleiding van studenten en kenmerkend voor onze benadering is dat we kijken naar de mens in al zijn aspecten en in de brede context van zijn bestaan.
Cursussen Opleidingen Groupon.

Contacteer ons