Resultaten voor Cursus

   
 
 
 
Cursus
 
Cursussen Parnassos Cultuurcentrum Universiteit Utrecht.
Hiernaast vind je een overzicht van alle categorieën met de cursussen die van start gaan. Kies je favoriete cursus en schrijf je in! Klik op de brochure voor het complete cursusoverzicht in één oogopslag! Kun jij alleen op een bepaalde dag een cursus volgen? Via onderstaande link vind je een overzicht van de cursussen per dag. Overzicht van startende cursussen per dag. Heb je vragen over cursussen of inschrijven?
Cursus Once in a lifetime.
Eigentijds humanisme Geschiedenis Human magazine Onze thema's Meer weten? Cursus Once in a lifetime. We leven maar één keer. Ons bestaan en dat van de mensen om ons heen is tijdelijk eenmalig uniek en onomkeerbaar. Ook al proberen we de regie over leven en dood in handen te houden op vergankelijkheid hebben we geen invloed. Maar is dat erg en hoe kun je nadenken over de tijd die rest? Vergankelijkheid staat in deze cursus centraal. Met lichtvoetige diepgang treden we het thema tegemoet. Vergankelijkheid gaat namelijk niet alleen over eindigheid verval dood en verlies maar ook over een doorlopend proces van verandering en vernieuwing.
Cursus Nederlands Taleninstituut Regina Coeli.
Werken bij Regina Coeli. Op hoog niveau Nederlands leren. Wilt u goed Nederlands leren spreken? Dan is Language Institute Regina Coeli the place to be. Bij Regina Coeli leert u in korte tijd beter communiceren in het Nederlands. Of u nu een beginner bent en de basis van het Nederlands wilt leren of het Nederlands al redelijk of op hoog niveau beheerst en overtuigender wilt overkomen. Ons team van taaltrainers stelt graag een taaltraining op maat voor u samen waarmee u Nederlands kunt leren op uw niveau en op een manier die bij u past.
Cursus Contract Nordwin College.
Cursussen en opleidingen voor bedrijven bieden we ook op locatie aan. Dat we niet alleen in de groene sector werkzaam zijn bewijst o.a. Onze cursussen kenmerken zich door een heldere aanpak die op een eigentijdse wijze worden aangeboden voor een redelijke prijs. Vanzelfsprekend zijn we ook in staat om samen met u een specifieke scholingsvraag op te lossen. Naast scholing zijn we actief in allerlei projecten evenementen in Noord-Nederland. Een kleine selectie kunt u vinden op deze site.
Cursus bij NTI De leukste en voordeligste cursussen!
Op zoek naar een leuke vrijetijdscursus of wil je van je hobby je beroep maken? Kies een NTI-cursus in jouw interessegebied en volg een gratis proefles!
Volg een cursus bij Infine Software Infine Software.
Hieronder vindt u de geplande cursussen voor de komende periode. Alle cursussen worden gegeven in ons kantoor in Zeewolde. U kunt zich aanmelden voor de betreffende cursus door op Aanmelden te klikken. De genoemde kosten zijn per persoon exclusief BTW en inclusief lunch c.q. U krijgt een bevestiging toegestuurd. Vóór de geplande cursusdatum sturen we u een factuur. Na betaling daarvan bent u definitief ingeschreven. Bij onvoldoende inschrijvingen voor een geplande cursus kan deze door Infine Software worden geannuleerd. Met de al ingeschreven deelnemers wordt een vervangende datum gepland.
Volg een cursus over humanisme of levenskunst.
Wat vind ik waardevol? En hoe kom ik daarachter? In de Introductiecursus humanisme maakt u in vier interactieve avonden kennis met de rijkdom van het humanisme. Kijk in de agenda voor een cursus bij u in de buurt. Vele denkers gingen u voor in het onderzoek naar het goede leven. In zes avonden maakt u kennis met de levenskunst. Kijk in de agenda voor een cursus bij u in de buurt. Hoe voorkom je dat je leven aan je voorbij kabbelt? Daarover hebben verschillende filosofen nagedacht. Kijk in de agenda voor een cursus bij u in de buurt. Cursus Once in a lifetime.
HKU Kurt Thomas Cursus 2016.
Kurt Thomas Cursus 2016. Van 8 juli t/m 16 juli 2016 organiseert HKU Utrechts Conservatorium de Kurt Thomas Cursus voor koordirectie 50e editie. Inschrijving start medio januari 2016. De opzet van de volgende KTC is grotendeels als in 2015 zie pagina komende weken wordt de informatie op deze pagina geactualiseerd. De Kurt Thomas Cursus van HKU Utrechts Conservatorium is een intensieve training waarin de aandacht uitgaat naar. gregoriaans klassiek lichte muziek. Deelnemen op eigen niveau.

Contacteer ons